Brad Grobler

  • Brad Grobler is muziekproducent, singer-songwriter, mix- en mastering-engineer gevestigd in Nederland, oorspronkelijk afkomstig uit Johannesburg, Zuid-Afrika. Een pionier in Remote Music Productions. Hoogtepunten uit Brads muziekcarrière zijn het werken met enkele van de beste spelers in de game. Allan Walker (NO), Hardwell (NL), Tiesto (NL), Scooter (DE), Maxi Priest (USA), Ayumi Hamasaki (Japan), Dance Nation (NL), RIO (DE), Rednex (DE), Aquagen (DE), Dhr. Z (NL), The Sunclub (NL), Neophyte (NL), Evil Activities (NL), Zany (NL), Fluitsma & Van Tijn (NL), Vinzzent (NL), Mark met een K (BE) om een Enkele.

  • Als songwriter scoorde Brad de eerste grote dancehit met de Dance Formation – Dance Nation – ‘Sunshine’. ‘Sunshine’ was een top 20 hit en was 8 weken nummer 1 in de ODC Duitsland, en in vele landen in kaart gebracht. De Follow-up “Dance” stond 10 weken op nummer 1 op de ODC Duitsland en kwam ook in veel landen in de hitparade. Dance Nation heeft sindsdien vele succesvolle singles en albums uitgebracht. Brad, naast Rob Janssen (Parkzicht), en Jo Van Galen (BajaBeachClub) schreven en produceerden ook Becca – ‘You make me feel’, dat naar nummer 6 ging op de Amerikaanse Billboard Dance Chart (VS). Brad en Rob werden ook genomineerd voor een Juno Award (Canada’s Grammy awards) met een remix voor Elissa – ‘The Light’.

  • Op Radio 538 (Nederlands grootste radiostation) heeft Brad 8 Dance Smashes gehad, een prestigieuze stemming over de beste Dance Tracks die er zijn. Ook diverse optredens op Top Of The Pops. Brad scoorde samen met zijn vriend Mr. Z een nummer 1-hit op Radio Fun X met Mr. Z – ‘Earth Angel’. Brad zong en produceerde het nummer. Brad heeft ook 3 albums geproduceerd voor Japan en toerde in 2005,2006 en 2007 in Japan als Dance Nation & DanceNation DJ Team. Brad Grobler zong op de grote hit van Evil Activities – Niemand zei dat het gemakkelijk was. Brad schreef en zong ook op grote hits uit de Nederlandse Hardcore & Hardstyle Dance Music-scene. Neophyte – ‘Coming Home’, Evil Activities, Zany, Coone, Mark with a K, The Viper, DJ Rob en meer… Ook als zanger, toetsenist en MC heeft Brad Grobler op vele releases en op grote festivals en evenementen opgetreden: Sunrise Festival Poland, Sensation Black Amsterdam, Park Pop, Lotto Arena, Antwerpen om er maar een paar te noemen.

  • U kunt Brad Grobler boeken door ons een email te sturen via de onderstaande ”Boek nu” button.

PRIJSKLASSEN VANAF PRIJZEN

Dj Brad Grobler valt in prijsklasse :

Share

×

RJ

zanger

Yente

Zangeres