videoclips, artiesten, webdesign, grafisch, muziek, singles, audio

VIDEOCLIPS

Voor het maken van een videoclip voor zangers of zangeressen nemen we een paar keer wat beelden op van de performance op verschillende locaties en met verschillende achtergronden. Het lied moet dan volledig van het begin tot het eind gezongen worden ( of playback, maar wel lip sync ). 

Na het opnemen van de performance beelden worden er beelden van de locatie gefilmd die dienen als opvulling om de video af te wisselen. Dat kunnen achtergrond beelden zijn of eventuele figuratie beelden waarvan de personen het verhaal van het liedje globaal uitbeelden.

We nemen standaard ook een klein oplaadbaar speakertje mee waar de muziek op te horen is. De muziek dient dan te staan op een telefoon met bluetooth. Dit speakertje is klein en kan in een jaszak gedaan worden of uit het zicht achter aan de broekriem bevestigd worden door middel van een hangclip.

Wilt u een leuke videoclip onder uw muziekproductie, dan bent u bij Maxx Media op het juiste adres. Wij maken videoclips voor zangers, zangeressen, etc… U kunt zelf aangeven welke wensen u heeft en wij houden daar dan zoveel mogelijk rekening mee. U kunt bij ons al een videoclip maken vanaf € 250- exclusief reis & parkeerkosten.

De prijs is afhankelijk van uw wensen. Moet het filmen op meerdere dagen en of locaties, moeten er speciale spullen worden ingehuurd of figuranten, of wilt u gebruik maken van green screen effecten of stock materiaal etc…

Zodra de videoclip af is, kunnen we hem aanbieden bij diverse stations als YouTube, TV oranje en overige TV stations. Heeft u nog geen foto voor een cd hoes dan maken wij die tijdens de clipshoot voor u zodat de cd hoes overeen komt met het verhaal van het liedje en de videoclip.

We filmen in HD of 4K kwaliteit met eventueel meerdere camera’s en of een drone. We zijn in het bezit van het vliegbewijs A1/A3 A2.

Vliegen met een drone kan alleen op locaties waar het toegestaan is. Vanwege de nieuwe drone regelgeving die sinds 31 december 2020 geldt, is vliegen in een NO-FLY Zone niet toegestaan. Graag horen wij van tevoren op welke locatie u drone beelden zou willen opnemen zodat we van tevoren kunnen controleren of de locatie in een NO-FLY Zone ligt of niet.

Filmen met een drone doen wij zowel handheld als vanuit de lucht.

Mocht u geen locatie weten of wilt u speciale achtergronden hebben in uw videoclip, dan kunnen we beelden filmen met een groene achtergrond zodat we elke achtergrond achter u kunnen plaatsen. Het is dan wel belangrijk dat u geen groene kleding draagt of er spullen in beeld komen met de kleur groen erin. In de montage wordt alles wat groen is onzichtbaar. We werken met uitklapbare groene schermen en doeken op standaards.

Het is belangrijk dat er ook geen spiegelende spullen in beeld komen die de groene achtergrond weerkaatsen zoals spiegels, zilveren horloges etc..

We gebruiken door onszelf gefilmde achtergronden of eventuele stockvideo’s. Deze stock videobeelden zijn beelden die tegen betaling gekocht kunnen worden op stock websites. Het stockmateriaal kan door meerdere mensen gebruikt worden dus u bent dan niet de enige met die beelden. Mensen kunnen dezelfde stockbeelden kopen en gebruiken. 

Heeft u vragen dan kunt u ons een mail sturen of een whatsapp bericht door naar de contactpagina te gaan.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van videoclips die wij gemaakt hebben.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

CD’S

* Cd hoes ontwerp ( € 25,- )

* Promotie cd’s branden en full colour printen. De audio bestanden worden op cd gezet en het hoesontwerp wordt geprint op de cd en wallet en wordt voorzien van een plastic sleeve.

– Cd met full colour opdruk op de cd in een voor en achterkant printed wallet met plastic sleeve ( € 1,75 per stuk / afname minimaal 25 stuks ).

– Cd met full colour opdruk op de cd in een kunststof jewel case box ( 10.4 mm ) voorzien van een full colour printed front en back. ( € 2,75 / afname minimaal 100 stuks ).

( Toestemming van de muziek auteur, artiest en Buma / Stemra kosten dient de opdrachtgever vooraf zelf te regelen, Maxx Media kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer er sprake is van een auteursrechtenschending ).

* Cd’s pluggen via het platvorm digipluggen.nl ( 1 audiotrack € 70,- / meerdere audiotracks € 100,-

* Single pluggen bij radio en tv stations en Dutch Charts via mailingen ( € 50,- ). ( Airplay is geen garantie maar is afhankelijk van de keuze van de radio dj’s zelf ).

* Single aanbieden bij horeca systemen ( € 25,- ). ( Opname in de horecasystemen is geen garantie maar is afhankelijk van de keuze van de systeembeheerders zelf ).

* Uitbrengen onder ons platenlabel en aanmelden bij online shops als Itunes, Spotify, Deezer, Google Play etc…. ( € 100,- ). Alleen met schriftelijke goedkeuring van de auteurs.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van cd hoes ontwerpen die wij gemaakt hebben.

GRAFISCH ONTWERP

Heeft u een website, visitekaartje, poster, artiestenkaart, flyer, logo of iets anders nodig, wij kunnen dat voor u regelen. U hoeft alleen de foto’s, logo’s of andere bestanden in een goede kwaliteit aan te leveren en wij ontwerpen het voor u.

* Ontwerp van een poster, flyer, fotokaart ( € 25,- )

* Ontwerp van een Visitekaartje ( € 15,- )

* USB Creditcard ontwerp ( € 25,- )

* Website bouwen ( Vanaf € 150,- ), u dient zelf te zorgen voor een internet hosting en domeinnaam.

* Drone vliegbewijs pasjes ( € 5,- per stuk, exclusief verzendkosten )

* Corona QR code pasjes ( € 5,- per stuk, exclusief verzendkosten )

( Heeft u foto’s of andere grafische bestanden die verwerkt moeten worden in een poster, flyer, visitekaartje, cd etc.., dan ontvangen we graag de bestanden in een hoge kwaliteit, dus geen verkleinde formaten die bijvoorbeeld via Whatsapp of facebook Messenger komen ).

Hieronder vind u enkele voorbeelden van grafische ontwerpen die wij gemaakt hebben.

AUDIO PRODUCTIES

Ook voor audio producties kunt u bij Maxx Media terecht. We werken samen met Pro Recordings in Almere en BIG Productions in Rotterdam.

We zijn een team dat zorgt dat uw muzikale wens werkelijkheid wordt, van het begin tot het eind zorgen we dat alles perfect verloopt.

U geeft aan wat voor muziekstijl u wilt en de producers gaan voor u aan de slag. Maxx Media en Pro Recordings hebben een leuke totaalpakket aanbieding. Deze aanbieding zorgt ervoor dat voor een relatief laag bedrag alles voor u geregeld wordt. De muziek wordt ingespeeld, u komt inzingen, de mix wordt gemaakt en u krijgt er een hoesontwerp en promo cd’s bij en een videoclip en alle overige promotie zoals plugging, persbericht opstellen en versturen etc…

Klik op de aanbieding in het menu voor meer informatie hierover.

Wilt u alleen een audiowerk laten maken dan kunt u contact opnemen met Pro Recordings of BIG Productions. Deze zijn terug te vinden op deze website in het menu onder audio producties.

Begin met chatten!
1
Kan ik u ergens mee helpen?
Hallo, kan ik u helpen?