Martin De Jager

  • Martin de Jager heeft in het verleden al een aantal swingende nummers uitgebracht die veel airplay wisten te behalen op de vaderlandse radiostations. Z’n nieuwe single ‘Als de hemel toch eens was’ zal opvallen en luisteraars zullen zich afvragen wie de zanger is van deze gezellige meezinger. Over het onderwerp ‘de hemel’ wordt natuurlijk vaak gesproken. Je weet dat er ooit een tijd komt dat je gaat vertrekken, maar je weet niet waarheen. Als Martin dat mocht bepalen zou het een paradijs zijn waar veel soorten mensen regelmatig feesten met bier en rode wijn.

  • Het is de vierde single op rij die Martin heeft opgenomen bij The Boom! Music Studio o.l.v. producer Frank Verkooyen. ‘Ik kwam een tijdje geleden bij Frank om te praten over een nieuwe plaat. Hij vertelde me dat Wim Roeffen een tekst had geschreven waarvan hij dacht dat deze bij mij zou passen. Frank las een klein stukje voor en ik zei meteen “dat is hem”. Frank heeft vervolgens de muziek gecomponeerd en de tekst een klein beetje aangepast. Ik hou wel van gekkigheid in een lied en dat zit er gelukkig in verwerkt. Daarnaast springt het feestgehalte eruit. Uiteraard hebben ook accordeonist Daniël Metz en gitarist Marcel Fisser weer een steentje bijgedragen’, aldus een dolblije Martin.

  • ‘Als de hemel toch eens was’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 22 september 2021 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Robert Vegt, bij Dijk 82 in Enkhuizen, is te bewonderen op Youtube en de socials van Martin de Jager.

  • U kunt Martin De Jager boeken door ons een email te sturen via de onderstaande ”Boek nu” button.

PRIJSKLASSEN VANAF PRIJZEN

Zanger Martin De Jager valt in prijsklasse :

Video afspelen
2/5

Ashni

Zangeres