Denk Je Nog Aan Mij

  • Artiest: Gioni & Stevie Maxx
  • Release Jaar: 2012
  • Genre: Pop
  • Geproduceerd Door: Brad Grobler
  • Studio: BIG Productions
  • Label: Spontaneous Records

Share

×

De twee kennissen en vrienden Gioni en Stevie Maxx hebben de krachten gebundeld en hebben een single uitgebracht. De twee Indisch Nederlandse jongens hebben een Nederlandstalige single uitgebracht met als titel ‘’Denk Je Nog  Aan mij’’.

Gioni is begonnen als gitarist, speelde in diverse bandjes en schreef ook liedjes. Naast gitaar spelen is hij zich bezig gaan houden met rappen / zingen. Als ( zingende ) rapper heeft Gioni inspiratie gekregen door o.a. Ali B en Yes-R.

Toen zijn neefje Joel vertelde dat hij in een rapgroepje zat genaamd “Lovetown” samen met Stacey Gray en 2 neefjes van Ali B en Yes R, werd Gioni erg enthousiast en ging zich er op de achtergrond mee bemoeien. Hier is de videoclip “Ze vinden me dope” uit voortgevloeid. Door deze ervaring kreeg Gioni nog meer inspiratie en nam direct contact op met Stevie Maxx.

Stevie Maxx is al wat jaren aan de weg aan het timmeren als artiest en heeft naast solo optredens ook in een act gezeten met 2 dansers genaamd ”Encore” waarmee hij regelmatig op tv te zien was bij o.a Koffietijd, Telekids, Foxkids, Staatsloterijshow, 5 In Het Land en heel wat shows deed door het land.

Na de periode met ”Encore” besloot Stevie Maxx om solo zijn weg weer te volgen en werd tijdens een cd opname in de Jodi studio in Ede gevraagd om de act ”Summerlove” te doen omdat er in die periode een plaat een wereldhit was geworden met als titel ”Remember ( hey nana na hey )”. Er was een wereldhit maar nog geen act die het live kon vertolken op een podium. Stevie Maxx besloot samen met DJ Maurice en DJ Yorit om de act te gaan doen. Met deze act touren ze de hele wereld rond. Na de grote wereldhit brachten ze de nummers ”Dance on the beach” en ”Summerlove Part 2” uit. Deze laatste single heeft hij samen met DJ Maurice geschreven. Naast de ”Summerlove” act doet Stevie Maxx ook nog steeds optredens onder zijn eigen naam en onder de naam ”The Good Life Federation”. Gioni was hiervan op de hoogte en ging regelmatig mee naar optredens en kreeg het idee om samen iets op te zetten. De twee kwamen bijeen, en gingen direct aan het werk en schreven hun eerste gezamenlijke plaat “Denk je nog aan mij”.

U kunt Gioni & Stevie Maxx boeken door ons een email te sturen via de onderstaande button.

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

  100 –   500 euro

  500 – 1000 euro

1000 – 2000 euro

2000 – 3000 euro

3000 –  >>> euro

De prijsklasse van Gioni & Stevie Maxx:

Op aanvraag !!!
0/5