Verliefd zijn

  • Artiest: Sam De Wit
  • Release Jaar: 2013
  • Genre: r&b, Pop
  • Studio: Kingdom Records
  • Geproduceerd Door: Anoir Khabazzy
  • Label: Kingdom Records

Share

×

Sam de Wit is geboren in Suriname (Zuid-Amerika) en groeide op in een gezin waar muziek vanzelfsprekend was. Als zoon van een prediker maakte hij op jonge leeftijd kennis met gospelmuziek en gospelmuziek heeft een grote invloed gehad op zijn vocale stijl (vooral in zijn gebruik van melisma).

Hij was lid van het kerkkoor samen met zijn directe familie; zijn vader was de directeur. Met een gospel-opvoeding verkende Sam andere muziekgenres, variërend van pop en soul tot Caribische en reggaemuziek, van r&b tot dans. Nog in zijn tienerjaren emigreerde Sam naar Nederland om rechten te studeren.

Hij gaf toe aan zijn schrijfambities door gedichten te schrijven en samen te werken met geestverwanten, waardoor hij zijn vaardigheden op het gebied van schrijven en zang verder ontwikkelde. Via een van zijn vrienden maakte hij kennis met Alwin Burke, de oprichter/lid van Re-Play en kort daarna, Sam werd lid van de groep.

Toen de populariteit van Re-Play in Nederland explodeerde, besloot Sam zich volledig te concentreren op zijn muzikale carrière in de groep, waarbij hij andere bands opofferde die hij had opgericht en verschillende andere studioprojecten waar hij op dat moment aan werkte. jaar.

Sinds kort heeft hij zijn studie weer opgepakt omdat hij het zakelijk zeer nuttig en belangrijk vindt om kennis te hebben van een licentiaat in de rechten (zijn afstudeerrichting is ondernemingsrecht). Naast zanger is Sam een ​​songwriter, vocal producer die met zijn kenmerkende krachtige zang een soulvolle sound brengt. De laatste tijd heeft hij gewerkt aan zijn solocarrière en heeft hij met verschillende dj’s/producers gewerkt, wat resulteerde in een aantal knallende dance.

U kunt zanger Sam De Wit boeken door ons een email te sturen via de onderstaande ”Boek nu” button.

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

  100 –   500 euro

  500 – 1000 euro

1000 – 2000 euro

2000 – 3000 euro

3000 –  >>> euro

De prijsklasse van Sam De Wit:

Op aanvraag !!!
0/5