I Believe

  • Artiest: Yente
  • Release Jaar: 2019
  • Genre: Pop
  • Geproduceerd Door: Jeroen Hamer
  • Studio: Pro Recordings
  • Label: Pro Recordings

Share

×

 

De zeer getalenteerde zangeres Yente Eijsker, groeide op in een muzikale familie. Als klein meisje was het zingen van liedjes voor haar niet vreemd. Ze woont in Soesterberg en runt sinds 2016 haar eigen onderneming ”Yente’s Hair And Beauty”. Hier is ze werkzaam als kapster en visagist, en maakt zij vele bruidjes blij op de mooiste dag van hun leven.

Haar grootste hobby is zingen, dat was het al vanaf vroeger. Zo zong Yente in diverse bandjes en speelde ze in musicals. Als er wat op school werd georganiseerd, stond ze vooraan. Haar doorzettingsvermogen werd beloond. Zo werd ze enkele jaren geleden de lead zangeres van de meidengroep ”Camee”, waarna ze toch besloot om verder te gaan als solo zangeres.

Ook werd haar talent ontdekt in het tv programma ”So You Think You Can Sing”. Hier zong zij het nummer ”People Help Some People” van Birdy. Gevoelige nummers zijn op haar lijf geschreven. Ze werd o.a. uitgenodigd bij Radio 538 om live in de studio te komenb zingen. Haar solo debuutsingle met als titel ”I Believe” is een feit. het is een modern nummer met een lekkere beat.

De productie is in handen van Jeroen Hamer van Pro Recordings en de videoclip is gemaakt door Maxx Media. Opvallend is dan ook dat ze met dit nummer een totaal andere weg in slaat. ”Gaaf en geweldig” Noemt ze het zelf. Het heeft een lekkere beat, maar blijft volgens haar het dromerige erin. Een mooie combinatie waar iedereen hopelijk net zo weg van is als zijzelf. 

U kunt zangeres Yente boeken door ons een email te sturen via de onderstaande ”Boek nu” button.

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

  100 –   500 euro

  500 – 1000 euro

1000 – 2000 euro

2000 – 3000 euro

3000 –  >>> euro

Zangeres Yente valt in prijsklasse:

1/5