Pikketanussie

  • Artiest: Johnny Anders
  • Release Jaar: 2022
  • Genre: Nederlandstalig
  • Geproduceerd Door: M. Rietveldt
  • Songtekst Door: Harry De Groot
  • Label: Johnny Anders Records

Share

×

De geboren Hagenees die dagelijks werk verricht als schoorsteenveger, timmert al een tijd aan de weg en zong vroeger nummers van Heintje en Willy Alberti. Met zijn dochter Suzanne heeft hij mee gedaan met het RTL 4 tv programma ‘’X-Factor’’ en al snel gingen mensen zijn stem vergelijken met dat van Willy Alberti. Met zijn gevoelige vertolking van `Droomland` wist Johnny maar liefst 9x achter elkaar in de `Hot Seat` te blijven zitten bij het SBS6 tv-programma `Bloed, Zweet en Tranen`. 

Al meerdere singles heeft Johnny Anders uitgebracht waarvan o.a. enkele titels: Waarom, Zomer Herinnering, Als Ik In Je Ogen Kijk, De Goudgele Rakker, Geen Toeter Van Een Gulden, Kerst, Herinnering, Moeder, Allerliefste, Waar Je Geboren Bent, Zomerzon, In De Sterren Staat Geschreven, Als ik Naar Je kijk Ben Ik Verloren, Hoe Gaat Het Met Jou, Willy Alberti Medley, Er Drijven Rozen Op De Wolken, Kerst Zoals Vroeger Bij Mijn Ouders Thuis, Wat Je Zoekt Kan Ik Niet Geven, Gipsy Isabella, De Amsterdamse Liedjes, Pikketanussie. De zingende schoorsteenveger wordt vaak vergeleken met zanger Willy Alberti omdat de klankkleur van zijn stem vrijwel hetzelfde is. Johnny Anders ziet Willy Alberti dan ook als zijn grote voorbeeld. Het Amsterdamse repertoire spreekt hem enorm aan. Tegenwoordig hoor je op de radiostations vaak dezelfde genres en daar wil Johnny verandering in gaan brengen. Hij zong vroeger al nummers van Willy Alberti, Heintje, Manke Nelis, Johnny Jordaan, Tante Leen, André Hazes en overige Amsterdamse artiesten.

De goedlachse altijd vrolijke Johnny Anders zingt alle bekende liedjes wat menig artiest zingt, maar is ook te boeken met met een ‘’Tribute To Willy Alberti’’ act. Tijdens zijn tribute act komen de klanken van de welbekende nummers van Willy Alberti door de speakers. Het gezellige Amsterdamse repertoire mag nooit verloren gaan, en daarom eert Johnny Anders de zangers van weleer.

Zijn nieuwste single met als titel ”Pikketanussie’’ is nu een feit. De bijbehorende videoclip is opgenomen in de Amsterdamse Jordaan in de omgeving Rembrandtplein, de Westertoren en de Elandsgracht waar de beelden van de zangers van weleer staan op het Johnny Jordaan Plein.

Zijn single is nu overal te streamen en te downloaden via de bekende online muziek streamingsdiensten en zijn videoclip is te zien op YouTube wanneer men zoekt op Johnny Anders – Pikketanussie.

De altijd vrolijke spontane zanger brengt uw feest tot een muzikaal hoogtepunt met zijn vrolijke meezing repertoire.

U kunt zanger Johnny Anders boeken door ons een email te sturen via de onderstaande ”Boek nu” button.

 

1/5
2/5
3/5
4/5
5/5

  100 –   500 euro

  500 – 1000 euro

1000 – 2000 euro

2000 – 3000 euro

3000 –  >>> euro

Zanger John Anders valt in prijsklasse:

2/5